A dobsinai lelkészválasztás
V evanjelickej a.v. cirkevnej obci v Dobšinej prebehnú 17.03.1912 voľby dvoch duchovných. Na rozdiel od minulosti budú funkcie prvého a suplujúceho kňaza úplne rovnocenné (platovo i pracovnou náplňou).