A koldus - Erdősi, Dezider
Báseň. [V encyklopedických dielach: SBS =0, Szin. sa nachádza pod menom János Sylvester (1504-?), pôsobil o.i. aj v Levoči. MÉL - l. diel str. 439 uvádza novinára narodeného r.1875 v Esztergome, ktorý zomrel v Budapešti r. 1931. Ostáva na prebádanie.]