Hirdetmény - Zoborovszky, Kornel
Oznam pozemkového úradu v Kelči, podľa ktorého sa vypisuje súťaž na prenájom majetkov Gejzu (Géza) Schwarz v obci Holčíkovce dňa 15. 09. 1905. Majetky sú zapísané v pozemkovej knihe obce Holčíkovce č.2, 10, 20. Osoh z majetkov je termínovaný k dátumu 30. 09. 1906.