A viszafejlődés utján - Janka, Károly
Úvodník zaoberajúci sa úvahou na tému rozhodnutia Obchodnej a priemyselnej komory v Košiciach, ktorá bez prítomnosti zástupcov vyššej obchodnej školy v Humennom rozhodla, že vznik novej rovnocennej školy v Mukačeve (UA) môže byť pod podmienkou, že škola v Humennom bude zrušená s neadekvátnym argumentom, že Humenné má oveľa menej obyvateľov ako Mukačevo.