Missio
Dvaja jezuitskí pátri v termíne 13.-21.03.1912 vykonávajú duchovnú misiu v Rožňave. Dvakrát denne (ráno o 7,00 hod. a večer o 18,00 hod.) slúžia omšu v biskupskej katedrále, spovede sú denne od 5,30 hod. do 18,00 hod., v utorok (19.03.) večer o 18,00 hod. bohoslužba k sviatku Bohorodičky. Misia potrvá 8 dní.