Tb. járasorvos
Správa o tom, že lekár Albert Ligeti, ktorý pôsobí vo verejnej nemocnici v Humennom vo funkcii zastupujúceho lekára bol vymenovaný za čestného okresného lekára (tiszteletbeli járasi orvos)