Kinevezések
Správa o tom, že v januári 1901 daňový úradník z Kráľovského Chlmca Jozef (József) Kopcsó bol preložený do Nagykároly (dnes Rumunsko). * Pisár Emil Zubriczky z pozemkového úradu v Humennom bol preložený do Sátoraljaujhely (HU). * Ľudovít (Lajos) Gaál bol vymenovaný ku okresnému súdu v Kráľovskom Chlmci.