Gyakorló orvos
Správa o tom, že Dr. Vojtech (Béla) Székely (predtým Spizer) započal svoju lekársku prax v Trebišove v januári 1901. V zhromaždení Zemplínskej župy bol dňa 29. 12. 1900 zverejnený lekársky diplom menovaného.