A galszécsi kaszinó egyesület...
Informácia o výročnej schôdzi kasína v Sečovciach dňa 1.01.1901, kde prebehli aj voľby predstavenstva. Dr.Vojtech (Béla) Molnár bol zvolený za predsedu. Za podpredsedu bol zvolený Emil Ihnatko, za tajomníka Gabriel (Gábor) Koch, za knihovníka Karol (Károly) Laubner.