Hirdetmémy - Hönsch, Dezider
Oznam Uhorského kráľovského štátneho úradu zo dňa 28.12.1900 o konkurze na stavebné práce pre pripravovanú výstavbu štátnej obecnej školy v obci Solnička. Konkurz zverejňuje Dezső (Dezider) Hönsch kráľovský hlavný inžinier Zemplínskej župy. Ponuky je možné dávať tak na komplexné zabezpečenie, ako aj na jednotlivé druhy remeselníckych prác osobitne. Oznam o konkurze zverejnený pod číslom 2425/1900 zo dňa 28.12.1900. Termín odovzdania prihlášok do 28.01.1901.