Multak emléke : Második Rákoczy György életrajzához - Doby, Anton, feöldi
Historická črta humenského historika, ktorý v ďaľšom pokračovaní opisuje pohreb sedmohradského kniežaťa II. Juraja Rákociho (2. György Rákoczy) v zemplínskom mestečku Sárospatak (HU) 24.04.1660.