Hirdetmény - Rozsnyói Takarékpénztár és Zálogház R.-t. igazgatósága
Riaditeľstvo Rožňavskej sporiteľne a záložne v Rožňave, účastinnej spoločnosti vydalo v marci 1912 informáciu o vydaní 800 účastín po 200 korún. Článok podrobne rozoberá možnosti nákupu, výhody pre akcionárov v 10 bodoch.