Villamos világitás Tiszolcon
V obci Tisovec sa plánuje vybudovať ústredňa pre mestské elektrické osvetlenie. Hlavným iniciátorom tejto myšlienky bol vo februári 1912 hlavný mestský notár Alexander (Sándor) Szántó.