Uj álatorvos
Správa o tom, že v januári 1901 dočasne do funkcie mestského zverolekára v Sátoraljaujhely bol menovaný penzionovaný zverolekár Štefan (István) Borcsik, ktorý pôsobil predtým v Humennom a odchodom do dôchodku sa presťahoval do Sátoraljaujhely. Menovaný bol vymenovaný na uvoľnené miesto po Kolomanovi (Kálmanovi) Hlavathy, ktorý bol vymenovaný za štátneho zverolekára.