Meghivó
Text pozvánky, ktorú zverejňuje Vranovská sporiteľňa, účastinná spoločnosť (Varannói takarékpénztár, részvénytársulat) na svoje valné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční 11.02.1901 vo Vranove. V programe bude správa dozornej rady za rok 1900, voľby podpredsedu, voľby riaditeľskej ray a dozornej komisie.