Adomány
Gemerská sporiteľňa v Rožňave darovala po 100 korún Konverzačnému spolku a Meštianskemu konverzačnému spolku v Rožňave s cieľom prispieť na základinu k výstavbe dvoch spolkových domov v Rožňave.