Rendőrkapitányunk rehabilitása
Na základe rozhodnutia Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote zo dňa 16.02.1912 bol zbavený obvinenia mestský žandársky kapitán v Rožňave Štefan (István) Riedt. Obvinil ho krčmár Guttmann z korupcie.