Hirdetmény - Halgas, Koloman
Mlynár Jozef Majkuth z Rožňavy, ktorý vlastní mlyn na László köz ulici č. 445, plánuje rozšíriť ho a zaviesť plynové poháňacie motory. Koloman (Kálmán) Halgas, zastupujúci mestskú správu v Rožňave, informuje verejnosť mesta o možnosti prezrieť si pozemok 7.03.1912 v doprovode odborníkov a tak isto sú zverejnené k nahliadnutiu stavebné plány.