Répászky alapitvány
Pri Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave bola v marci 1912 založená finančná základina Barnabáša Ľudovíta (Barna Lajos) Répászkeho so základnou sumou 200 korún. Každoročne podporí jedného usilovného žiaka gymnázia na základe rozhodnutia správnej rady.