Lelkigyakorlatok
Pravidelné študentské duchovné cvičenia sa budú konať v marci 1912 pre žiakov Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave. Ukončia sa 30.03.1912 a potom sa začnú veľkonočné prázdniny, ktoré potrvajú do 9.04.1912.