Iskolai ünnepség
Pri príležitosti životného jubilea predstavenej kláštora v Rožňave Rozamundy Baás sa bude konať 1.04.1912 školská slávnosť. V programe vystúpia študentky Rímskokatolíckej biskupskej dievčenskej meštianskej školy a Rímskokatolíckej biskupskej ľudovej školy a tiež aj opatrovne zriadenej pri kláštore.