Nagyheti szertartások
Článok informuje o priebehu bohoslužieb vo Veľkonočný týždeň v apríli 1912 v rožňavských kostoloch a o organizovaní procesie, ktorá sa uskutoční 4.04.1912 o šiestej popoludní smerom od katedrálneho kostola.