Helyettesités
Jasovský prepošt prelát [Melichar (Menyhért) Takács] poveril v marci 1912 premonštrátskeho kanonika Gejzu (Géza) Szepesiho dočasným vedením rožňavského Katolíckeho vyššieho gymnázia po úmrtí Barnabáša Ľudovíta (Barna Lajos) Répászkeho.