Répászky Barna Lajos : Ezer 863 - 1912
Text rozlúčkového prejavu katechétu rožňavského Biskupského seminára Gejzu (Géza) Wahlnera, ktorý predniesol z príležitosti rozlúčky so zosnulým Barnabášom Ľudovítom (Barna Lajos) Répászkym, riaditeľom rožňavského Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave. Zomrel 17.03.1912 v Rožňave, narodil sa 1.10.1863 v Jasove.