Két jubileum a vármegyében
Gejza (Géza) Lukács, podžupan Gemersko-malohontskej župy si pripomenul v apríli 1912 30-ročné pracovné jubileum vo funkcii. Je čestným občanom Rimavskej Soboty. Július (Gyula) Mariássy, hlavný slúžny okresu Rimavská Sobota si pripomenul 15-výročie svojho pôsobenia vo funkcii.