Városunk állami segélyezése
Uhorská vláda vyčlenila 4 milióny korún, ktoé sú určené na podporu rozpočtov mestských správ. Rožňava dostane čiastku 14 000 korún a podobne aj Rimavská Sobota, Jelšava, Revúca a Dobšiná.