Művelődési egyesületünk
Osvetový spolok v Rožňave usporiadal poslednú prednášku svojho jarného cyklu dňa 6.04.1912. Profesor Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave Július (Gyula) Tichy mal prednášku o zhotovovaní sôch z kameňa a bronzu. Bola doplnená premietaním diapozitívov.