Közgazdaság : A gyümölcsértékesités
Referát o organizácii ovocinárstva v Gemersko-malohontskej župe v roku 1911. Poukazuje na potrebu lepšieho využívania ovocných plodov - hlavne sušením. Je potrebné vybudovať sušičky ovocia, aby sa znížilo percento nevyužitého ovocia.