Meghivó - Alapitók
Oznámenie o zakladajúcej schôdzi Národohospodárskej banky, účast. spoločnosti v Plešivci 21.04.1912. Na programe je zostavenie stanov, prerokovanie prehľadu o kapitálovej základni a voľba kontrolnej komisie.