Statisztika a csepkőbarlangról
V roku 1911 navštívilo jaskyňu 1224 návštevníkov, z toho 281 z Budapesti (MR), 879 z iných oblaastí Rakúsko-Uhorska, 31 Rakušanov, 24 Nemcov, 9 Američania. Prvý návštevník 14.05.1911 - posledný 15.10.1911. Od roku 1881 spravuje jaskyňu Karpatský turistický spolok.