Egyesületi közgyűlés
Na zasadaní Spolku uhorských robotníkov - invalidov v Rožňave bola prehodnotená činnosť tejto pobočky. Na krajinské zasadnutie, ktoré bude 28.04.1912 v Budapesti (MR) boli zvolení: Vojtech (Béla) Lóska a M. Preszánszky, pokladník. Do kontrolnej komisie bol zvolený Július (Gyula) Weiszenpacher a Gregor Józsefné. Do výboru Július (Gyula) Adám, Dr. Július (Gyula) Priviczky a Orbán Józsefné.