Kövészi munkálatok felülvizsgálása
Na jeseň roku 1912 bola prevedená oprava dlažby miestnych komunikácií v Rožňave. V apríli 1912 sa plánuje kontrola vykonaných prác. Autor článku sa kriticky vyslovuje ku kvalite remeselníckych prác.