Hirdetmény - Gotthilf, Michal
Oznámenie o konaní verejnej dražby pôdy, lesného pozemku v katastri obce Bôrka. Bol majetkom zosnulého Armolda Grünmanna. Dražba sa bude konať 10.04.1912. Správca Dr. Michal Gotthilf to oznámil 3.04.1912. Oznámenie obsahuje presný popis a ohodnotenie nehnuteľností, ktoré majú pomenovanie Karaj, Hámorkő, pozemok č. 44 zapísaný pod č. 1188 v Pozemkovej knihe.