Ünnepély
Pri príležitosti udelenia titulu opáta kononika Gejzovi (Géza) Marsóovi, pripravil Rímskokatolícky biskupský dievčenský výchovný ústav v Rožňave slávnosť s kultúrnym programom. Gejza (Géza) Marsó bol o.i. inšpektorom diecézneho školského obvodu.