Erdészeti kinevezés
Rožňavský rímskokatolícky biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki vymenoval v apríli 1912 lesmajstra biskupského lesného revíra Rudolfa (Rezső) Pauchlyho za hlavného lesného inžiniera obvodu.