A gyermek szanatórium javára
Dobročinný spolok v Rožňave v apríli 1912 daroval finančnú sumu na rozvoj činnosti Krajinského spolku destského sanatória. Osobitne prispela jeho predsedníčka Etelka Varga, rod. Scheffer.