Hirdetmény - Halgas, Koloman
Mestský úradník Koloman (Kálmán) Halgas oznámil 6.04.1912 verejnosti, že obhliadka tehelne Ferdinanda (Nándor) Szilvássyho sa bude konať 24.04.1912. Majiteľ si ju chce prebudovať na parný pohon.