Személyi hirek
Rímskokatolícky biskup rožňavskej diecézy Ľudovít Balás sipeki sa zúčastní biskupskej konferencie 25.02.1912 v Budapesti (MR). Riaditeľ Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave Gejza (Géza) Szepesi sa zúčastní schôdze riaditeľov stredných škôl, ktorá sa uskutoční v apríli v Sišskej Novej Vsi.