Középiskolai igazgatók értekezlete
V Spišskej Novej Vsi sa bude v dňoch 29.-30.04.1912 konať porada riaditeľov stredných škôl banskobystrického školského obvodu. Za mesto Rožňava sa zúčastnia Gejza (Géza) Szepesi, riaditeľ Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave a Gustáv (Gusztáv) Adamis, riaditeľ Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave. Poradu povedie Emil Jurkovits, hlavný školský inšpektor obvodu.