Meghivó - Schmögner, Ján
Predseda Spolku učiteľov ľudových škôl Gemersko-malohontskej župy za okres Rožňava - Ján (János) Schmögner, riaditeľ Štátnej ľudovej školy v Rožňave, pozýva dňa 22.04.1912 na zasadnutie spolku, ktoré sa uskutoční v Krásnohorskom Podhradí dňa 1.05.1912.