Tanulmányi kirándulások
Správa o náučných výletoch žiakov rožňavských gymnázií na jar roku 1912. Študenti Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave navštívia v máji 1912 hutnícku pec v Chyžnom a študenti Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave odcestujú do železiarní a oceliarní v Diósgyőri (MR) dňa 25.04.1912.