Bari Ernő zenekara
Cigánsky hudobník - primáš Ernest (Ernő) Bari založil v apríli 1912 kapelu, do ktorej angažoval aj koncertného majstra Ján (János) Müllera. Promenádne koncerty začnú 2.05.1912. Dvakrát týždenne v stredu a v sobotu večer od 20,00 hod. v parku na námestí. Orchester okrem primáša a kapelníka angažoval aj druhého primáša. Jeho meno nie je uvedené.