Értesités - Róth, Žigmund
Nájomca hostinca, reštaurácie a hotela Čierny orol v Rožňave - Žigmund (Zsigmond) Róth oznámil v apríli 1912 širokej verejnosti, že mu bola predĺžená nájomná zmluva a naďalej bude poskytovať svoje služby verejnosti.