Egyházmegyei hirek
Rožňavský diecézny biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki vydal začiatkom mája 1912 pastiersky list č.6/1912. Informuje v ňom o personálnych zmenách na farách diecézy, prináša najnovšie informácie o katolíckom hnutí v Uhorsku, podáva zoznam katolíckych inštitúcií v štáte a prehľad kníh o tradičnom chorálovom speve.