Házasság
Správa o uzavretí manželstva Eugena (Jenő) Hosszú, bývalého tlačiara a knihviazača tlačiarne Sajó-Vidék v Rožňave v Budapesti (MR), kde je jeho nové pôsobisko. Dňa 5.05.1912 sa ožení s Máriou (Mariskou) Zsigmond v Budapesti (MR).