Búcsú lakoma
Z príležitosti odchodu biskupského tajomníka Jána (János) Pájera na faru v Putnoku sa uskutočnila v Rožňave dňa 27.04.1912 rozlúčková hostina, na ktorej sa zúčastnili Elemír (Elemér) Nagy, hlavný slúžny okresu. Tento predniesol rozlúčkovú reč. Ďalší účastníci: M. Komoróczy, E. Bari, primáš so svojou kapelou. Hostinský Kling ponúkol občerstvenie.