Jegyzők közgyűlése
Spolok obvodných a obecných notárov Gemersko-malohontskej župy pripravuje na 6.05.1912 výročné zhromaždenie v Rimavskej Sobote. Bude mu predchádzať zasadanie výboru v predpoludňajších hodinách.