Képek leleplezése a Jégbarlangnál
Učiteľ kreslenia v Dobšinej Ján (János) Zsebők pripravil portréty objaviteľov Dobšinskej ľadovej jaskyne: Eugena (Jenő) Ruffinyiho, Gustáva (Gusztáv) Lánga a Ondreja (Endre) Megu. Majú byť slávnostne odhalené na jar 1912 pri vchode do jaskyne.