A májusi menetrend
V máji 1912 došlo k niektorým zmenám v organizácii dopravy na území Gemersko-malohontskej župy. Zmeny sa dotýkajú vlakov premávajúcich na trati Miskolc (MR) - Fiľakovo a Jesenské - Rimavská Sobota.