Alapitótagjaink szaporodnak
Spoločnosť hornouhorských spisovateľov a novinárov sa v máji 1912 rozšírila o troch nových zakladajúcich členov. Sú to N. Fischer a Gejza Klein - majitelia kúpeľov Slatina a penzionovaný banský kontrolór zo Spišskej Novej Vsi Augustín (Ágoston) Melczer.